Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
درباره دانشکده::
مدیریت دانشکده::
معاونت ها::
دپارتمان ها::
اعضاء هیأت علمی دانشکده::
کتابخانه::
بخش های دانشکده::
برنامه مصوب آموزشی::
آیین نامه ها ::
اساتید مشاور::
تقویم ها::
دانشجویان::
لینک های مفید::
دفتر توسعه آموزش(EDO)::
فرآیند های اعتبار بخشی::
بازرسی و رسیدگی به شکایات::
صیانت از حقوق شهروندی::
تماس با ما::
نظرسنجی واحدها::
Affiliation دانشکده پرستاری ابهر::
میزخدمت::

دانشکده پرستاری و فوریت های پزشکی ابهر

سامانه پیامکی دانشکده پرستاری و فوریت های پزشکی ابهر
 سامانه پیامکی ۵۰۰۰۵۴۱۰۲۰۸۰۶۰
آماده دریافت پیشنهادات، انتقادات و نظرات شما  دانشجویان و شهروندان محترم می باشد.

سامانه نقل و انتقالات کارکنان

دریافت اطلاعات پایگاه
اتوماسیون اداری

آیین نامه

آیین نامه آموزشی

دوره کارشناسی

فیش حقوقی
آلبوم تصاویر

افتتاح دانشکده

بازدیدها

پراتیک

آزمایشگاه

سایت فناوری اطلاعات

سمعی بصری و مولاژ

آیین نامه جدید دانشجوی نمونه
..
:: قابل توجه کلیه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته نیمه متمرکز کاردانی فوریت های پزشکی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/20 |
«اطلاعیه»

قابل توجه کلیه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته نیمه متمرکز
کاردانی فوریت های پزشکی
تشکیل پرونده ، معاینات اولیه پزشکی و سنجش آمادگی جسمانی
  1. لطفا جهت برقراری نظم توسط نگهبان حاضر جهت انجام مراحل مصاحبه نام نویسی نمایید و از هرگونه رفتاری که نظم محل مصاحبه را بر هم بزند خود داری نمایید .
  2. با ارائه اصل شناسنامه فرم هایی را که می بایستی تکمیل نمایید از مسئولین مربوطه تحویل بگیرید در این مرحله قد معرفی شده اندازه گیری می گردد.(قد داوطلب نباید کمتر از ۱۷۰ سانتی متر برای آقایان و ۱۶۵ سانتی متر برای خانم ها باشد )
  3. مدارک ذیل را به طور مرتب آماده و به همراه فرم ها ی تکمیل شده تحویل نمایید . ( تصویر مدرک پیش دانشگاهی – تصویر مدرک دیپلم متوسطه – ریز نمرات سه ساله دیپلم و پیش دانشگاهی– ۲ قطعه عکس – یک سری کامل تصویر شناسنامه – تصویر کارت ملی – تصویر مدارک ورزشی و امدادگری و غیره )
  4. مراجعه به اتاق مربوط به انجام معاینات اولیه پزشکی و اندازه گیری فشار خون
  5. مراجعه به اتاق مصاحبه
  6. انجام تست ورزشی

موارد ضروری قابل ذکر :
  • امکان ادامه تحصیل برای دانشجویان در حال خدمت وظیفه وجود ندارد مگر در شرایطی که پذیرفته شده تا قبل از اعلام نتایج (بهمن ماه ) کارت پایان خدمت ارائه نماید .
  • از لحاظ مقررات نظام وظیفه دانشجویی که دارای غیبت می باشد در صورت قبولی در مصاحبه نیز به عنوان قبول شده نهایی معرفی نمی گردد
  • تاریخ فراغت از تحصیل پیش دانشگاهی نباید بعد از تاریخ ۳۱شهریورماه باشد
  • این دانشگاه در قبال ارائه خوابگاه  دولتی و خودگردان  تعهدی ندارد
  • نتایج قبولی مراحل مصاحبه دو برابر ظرفیت به سازمان سنجش اعلام خواهد شد و پذیرش دانشجو بر اساس رتبه داوطلب صورت خواهد گرفت  و این دانشگاه هیچ نقشی در قبال قبولی دانشجو ندارد .
- محل تشکیل کلاس ها پس از قبولی دانشکده پرستاری ابهر می باشد

مدارک مورد نیاز جهت شرکت در مصاحبه فوریت های پزشکی
 اصل شناسنامه عکسدار و ۲ سری تصویر آن
 اصل و تصویر کارت ‌ملی
- اصل ‌و تصویر ‌گواهینامه ‌رانندگی (درصورت  وجود )
 ۳  قطعه عکس  جدید پشت نویسی شده
اصل گواهی دیپلم و تصویر آن و اصل ریز نمرات دیپلم و تصویر آن
 اصل گواهی پیش دانشگاهی و تصویر آنها و اصل ریز نمرات پیش دانشگاهی و تصویر آن
گواهی امدادگری  ،  فرهنگی ،  ورزشی در صورت ‌وجود
به همراه داشتن لباس وکفش ورزشی مناسب   جهت تست آمادگی جسمانی
 مستندات مربوط به نظام وظیفه و کارت ‌پایان ‌خدمت ، معافیت (در صورت ‌وجود) و تصویر آنها
زمان مراجعه : دوشنبه  مورخه ۱۳۹۹/۷/۲۱  از حروف الف تا ش و سه شنبه مورخه ۱۳۹۹/۷/۲۲  از حروف  ص تا ی  - ساعت مراجعه ۸-۱۲
 خواهشمند است تا حد امکان بر حسب حروف بندی مراجعه فرمائید .مکان : جاده گاوازنگ بالاتر از بیمارستان آیت اله موسوی دانشگاه علوم پزشکی زنجان سالن ورزشی شهید نوری

تذکر بسیار مهم:
 معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته فوریت های پزشکی می بایستی تمام شرایط ورود به رشته مندرج در  دفتر چه شماره  ۲  را دارا باشند.
ضوابط مربوط به پذیرش دانشجو ( زن و مرد ) در رشته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی در دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور:
  • داشتن سلامت جسمانی و عدم ابتلا به بیماریهای مزمن ، واگیر و صعب العلاج مانند : دیابت ، فشارخون ، آسم ، نارسائی کلیه ، بیماریهای پیشرفته قلبی
  • نداشتن صرع و هیچگونه عوارض روانی
  • نداشتن تغییر شکل مادرزادی یا اکتسابی اسکلت بخصوص اندام ها و عدم استفاده از اندام های مصنوعی
  • عدم اعتیاد به سیگار و سایر مواد مخدر
  • داشتن قدرت تکلم طبیعی ( نداشتن لکنت زبان )
  • داشتن قدرت بینایی و شنوایی کامل
  • قد داوطلب نباید کمتر از ( زن ۱۶۵ سانتی متر و مرد ۱۷۰ سانتی متر)  باشد.
  • حداکثر سن داوطلب ۲۴ سال و با احتساب مدت خدمت وظیفه عمومی ۲۶ سال می باشد
  • آمادگی انجام تمرینات ورزشی و کسب مهارت های بدنی جهت امداد رسانی سریع و صحیح
  • تائید سلامت جسمانی و روانی و سایر موارد گفته شده توسط دانشگاه مربوط پس از قبولی در آزمون و به هنگام ثبت نام در دانشگاه
 برای داوطلبان رشته فوریتهای پزشکی نیازی به پرداخت وجه نمی باشد .
 در صورت قبولی محل تحصیل دانشکده پرستاری ابهر می باشد.
 دانشکده پرستاری ابهر فاقد خوابگاه دولتی می باشد .
- برای آن دسته از معرفی شدگان که در حال طی خدمت سربازی می باشند  در صورت قبولی امکان ترخیص از خدمت و امکان ادامه تحصیل وجود ندارد .

موارد ضروری قابل ذکر :
  • تاریخ فراغت از تحصیل پیش دانشگاهی نباید بعد از تاریخ ۳۱ شهریورماه باشد
  • این دانشگاه در قبال ارائه خوابگاه  دولتی و خودگردان  تعهدی ندارد
دفعات مشاهده: 143 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA